Ir a Contenido

Seu Electrònica del Ministeri de Justícia

Seu Electrònica del Ministeri de Justícia Accés al portal del Ministeri de Justícia
Dilluns, 3 Agost 2020 23:10 Actualitzar data Hora oficial
Advertència: pot no correspondre a l'hora exacta.
Per tant, té caràcter 'merament informatiu i en cap cas de certificació horària

Menú principal

 
Si utilitzeu DNIe o una altra targeta criptogràfica, introduïu-la ara al lector de targetes Lector de tarjetas
Continua el meu accés al tràmit
Redirigiendo a Clave para verificar su identidad
Clave
Cargando

Comunicacions de Notaris a la Direcció general dels Registres i del Notariat

Si està accedint a aquest tràmit amb Google Chrome 46 i versions posteriors o Mozilla Firefox 41.0.1 i versions posteriors, necessita tenir instal·lat en el seu equip l'aplicació AutoFirma. Amb AutoFirma podrà completar el tràmit de forma reeixida.

Pot descarregar l'aplicació al següent enllaç: Descarregar AutoFirma La descàrrega inclou el manual d'instal·lació d'Autofirma.

Altres comunicacions
Tramitació telemàtica completa

Presentació d'escrits, sol·licituds i comunicacions que els notaris hagin de fer a la Direcció general dels Registres i del Notariat: Comunicació d'Absències (art. 44 R.N.), comunicació de la data d'inici i la de finalització de les llicències (arts. 45 a 47 R.N.), sol·licitud de llicència de maternitat (art. 49 RD Legislatiu 5/2015 de 30 d'octubre de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic), comunicació de denegació de còpia a Jutjats i Tribunals (art. 232 R.N.), sol·licitud de jubilació voluntària (arts. 57 a 59 R.N.), sol·licitud de duplicat de títols (art. 37 R.N.), sol·licitud d'excedències (arts. 109 a 115 R.N.)

Presentació de tot tipus d'escrits, sol·licituds o comunicacions que els Notaris hagin de fer a la Direcció general dels Registres i del Notariat conforme a la legislació vigent.

Informació relacionada