Ir a Contenido

Seu Electrònica del Ministeri de Justícia

Seu Electrònica del Ministeri de Justícia Accés al portal del Ministeri de Justícia
Dissabte, 31 Octubre 2020 17:03 Actualitzar data Hora oficial
Advertència: pot no correspondre a l'hora exacta.
Per tant, té caràcter 'merament informatiu i en cap cas de certificació horària

Menú principal

 
Si utilitzeu DNIe o una altra targeta criptogràfica, introduïu-la ara al lector de targetes Lector de tarjetas
Continua el meu accés al tràmit
Redirigiendo a Clave para verificar su identidad
Clave
Cargando

Recurso extraordinario de Revisión

Si està accedint a aquest tràmit amb Google Chrome 46 i versions posteriors o Mozilla Firefox 41.0.1 i versions posteriors, necessita tenir instal·lat en el seu equip l'aplicació AutoFirma. Amb AutoFirma podrà completar el tràmit de forma reeixida.

Pot descarregar l'aplicació al següent enllaç: Descarregar AutoFirma La descàrrega inclou el manual d'instal·lació d'Autofirma.

ATENCIÓ: aquest formulari només és vàlid per interposar recursos o reclamacions CONTRA ACTES/RESOLUCIONS DICTATS PER ÒRGANS DEL MINISTERI DE JUSTÍCIA.

Per recórrer qualsevol altre acte/resolució haurà de dirigir-se a la seu electrònica del Ministeri o Administració Pública (Comunitat Autònoma, Entitat Local, etc.) corresponent, o al Registre electrònic comú de l'Administració General de l'Estat: https://rec.redsara.es/registro/action/are/acceso.do

Inici telemàtic de la vostra sol·licitud o tràmit
Tramitació telemàtica parcial

Pot presentar telemàticament el seu recurs, en el Registre Electrònic del Ministeri de Justícia completant el formulari al qual s'accedeix des d'aquesta pàgina i adjuntant al mateix la documentació que desitgi aportar escanejada. Recordi que a l'esmentat formulari s'haurà de relacionar, amb la màxima precisió possible, la documentació aportada i complir amb la resta de requisits explicats en la informació general del tràmit.

Se li sol•licitarà que s'identifiqui i signi digitalment el seu contingut d'acord amb els requisits establerts per a l'accés al Registre Electrònic.

El procés és equivalent al lliurament físic de la instància corresponent a l'oficina del registre general del Ministeri. El sistema registrarà el formulari signat digitalment pel sol•licitant en un assentament del Registre Electrònic.

Les sol•licituds presentades per aquest canal després seguiran el tràmit ordinari fins a la seva resolució final.

Consulta de l'estat de la seva sol·licitud
Tramitació telemàtica parcial

Modelo de Solicitud