Ir a Contenido

Seu Electrònica del Ministeri de Justícia

Seu Electrònica del Ministeri de Justícia Accés al portal del Ministeri de Justícia
Dissabte, 31 Octubre 2020 17:09 Actualitzar data Hora oficial
Advertència: pot no correspondre a l'hora exacta.
Per tant, té caràcter 'merament informatiu i en cap cas de certificació horària

Menú principal

 
Si utilitzeu DNIe o una altra targeta criptogràfica, introduïu-la ara al lector de targetes Lector de tarjetas
Continua el meu accés al tràmit
Redirigiendo a Clave para verificar su identidad
Clave
Cargando

Queixes i suggeriments

Si està accedint a aquest tràmit amb Google Chrome en la seva versió 45 o posterior, li informem que aquest navegador ha deixat de suportar els components Java necessaris per a la signatura en Seu, per la qual cosa el tràmit no podrà completar-se de forma reeixida.

En cas que estigui accedint a la seu amb un navegador diferent a l'indicat pot verificar si el seu equip compleix els requisits a l'apartat "Comprova si el teu equip compleix amb els requisits per realitzar el tràmit".

Per a més informació, consulti en "Resolgui els seus dubtes".

Presentació del vostre suggeriment o queixa
Tramitació telemàtica parcial

 

Aquest és l'accés al Registre electrònic del Ministeri de Justícia com a integrant de l'Administració General de l'Estat. Per a assumptes relacionats amb l'Administració de Justícia (per exemple, jutjats, tribunals, registres civils), us heu d'adreçar directament a l'òrgan competent de l'Administració de Justícia.

Podeu presentar telemàticament la vostra queixa o el vostre suggeriment en el registre electrònic del Ministeri de Justícia completant el formulari al qual s'accedeix des d'aquesta pàgina.

Se us sol·licitarà que us identifiqueu i firmeu digitalment el seu contingut d'acord amb els requisits establerts per a l'accés al registre electrònic.

El procés és equivalent al lliurament físic de la instància corresponent a l'oficina del registre general del Ministeri. El sistema registrarà el formulari firmat digitalment pel sol·licitant en un assentament del registre electrònic.

Les queixes o els suggeriments presentats per aquest canal seguiran després el tràmit ordinari fins a la seva resolució final.

 

 

Consulta de l'estat del vostre suggeriment o queixa
Tramitació telemàtica completa

Modelo de Solicitud