Ir a Contenido

Seu Electrònica del Ministeri de Justícia

Seu Electrònica del Ministeri de Justícia Accés al portal del Ministeri de Justícia
Dilluns, 21 Maig 2018 18:34 Actualitzar data Hora oficial
Advertència: pot no correspondre a l'hora exacta.
Per tant, té caràcter 'merament informatiu i en cap cas de certificació horària

Menú principal

 
Si utilitzeu DNIe o una altra targeta criptogràfica, introduïu-la ara al lector de targetes Lector de tarjetas
Continua el meu accés al tràmit
Redirigiendo a Clave para verificar su identidad
Clave
Cargando

Certificat de Delictes de Naturalesa Sexual

Sol·licitud de Certificat de Delictes de Naturalesa Sexual
Tramitació telemàtica completa

Consulti "Resolgui els seus dubtes" per a la sol·licitud del certificat.

Per realitzar aquest tràmit és necessari estar registrat en el sistema Cl@ve o disposar d'un dels diferents certificats electrònics de la plataforma @signa, com són el certificat de la FNMT, o el DNI-i. Si no disposa d'un d'aquests certificats, pot realitzar la sol·licitud a través d'internet i posteriorment acudir a l'oficina més propera al seu domicili per acreditar la seva identitat. Localitzi l'oficina més propera de la FNMT (cercador de la FNMT) o de la xarxa d'oficines del Registre Cl@ve en:

El certificat de Delictes de Naturalesa Sexual, segons la normativa espanyola, és l'únic certificat que s'expedeix per treballar habitualment amb menors.

Les dades contingudes en el Registre de Delinqüents Sexuals estan a la disposició de les administracions públiques, per tant quan una Administració Pública sol·licita el Certificat de Delictes de Naturalesa Sexual, el ciutadà té dret a no presentar dades o documents que ja figuren en poder de l'Administració, havent d'autoritzar per a això al fet que es consultin les seves dades internament.

En l'àmbit d'una relació (laboral, de voluntariat o unes altres) amb una empresa, associació o organització que impliqui el treball habitual amb menors, els treballadors podran autoritzar a un representant de la mateixa perquè es tramitin de manera agrupada tots els certificats del personal, evitant la tramitació individualitzada per cadascun dels afectats.

Verificació i descàrrega del certificat amb Codi Segur de Verificació
 

Informació relacionada