Ir a Contenido

Seu Electrònica del Ministeri de Justícia

Seu Electrònica del Ministeri de Justícia Accés al portal del Ministeri de Justícia
Dilluns, 21 Setembre 2020 15:22 Actualitzar data Hora oficial
Advertència: pot no correspondre a l'hora exacta.
Per tant, té caràcter 'merament informatiu i en cap cas de certificació horària

Menú principal

Accessibilitat

Què és?

L'accessibilitat en un portal web significa:

Normativa

El portal de la Seu electrònica del Ministeri de Justícia ha estat dissenyat amb l'objectiu que tothom pugui navegar pels seus continguts sense tenir dificultats a l'hora d'accedir-hi. La política d'accessibilitat aplicada pel Ministeri de Justícia s'alinea amb les exigències del Reial Decret 1494/2007, de 12 de novembre, pel qual s'aprova el Reglament sobre les condicions bàsiques per a l'accés de les persones amb discapacitat a les tecnologies, els productes i els serveis relacionats amb la societat de la informació i els mitjans de comunicació social.

Les pàgines d'aquest lloc web compleixen la marca AA segons la norma UNE 139803:2012 i les directrius d'accessibilitat per al contingut web 2.0 del (WCAG 2.0) per la Iniciativa d'Accessibilitat Web (WAI) del World Wide Web Consortium (W3C). Tots els requisits del Nivell A i del Nivell AA han estat comprovats i corregits mitjançant una anàlisi semiautomàtica de l'accessibilitat a través de diferents eines.

Logo WAI-AA

Tecles d'accés ràpid

Per facilitar la navegació pel web, s'han emprat les següents tecles d'accés ràpid:

Per fer ús d'aquestes tecles d'accés als principals navegadors gràfics, utilitzeu les combinacions de tecles següents:

Canviar la mida i color del text

Aquest web està dissenyat per permetre canviar la mida, el color del text i el fons de la pàgina, tot això mitjançant les opcions de configuració estàndard dels navegadors.

Per canviar la mida de la lletra del text en els principals navegadors, utilitzeu els següents menús:

Tecnologies

Les tecnologies de les quals es depèn per poder accedir als continguts d'aquest web d'una manera accessible i poder garantir l'accés complet dels usuaris als processos de tramitació i gestió electrònica, així com a altres requisits que siguin necessaris per al seu ús, estan detallades a cadascun dels tràmits, dins de l'apartat corresponent de preguntes més freqüents (PMF).

Optimizació

Aquest portal està optimitzat per als navegadors Explorer 7, 8, 9, 10 i 11, Firefox i Chrome. La resolució mínima recomanada és de 1024x1280.

Contacte i suggeriments

Us convidem a ajudar-nos amb els vostres suggeriments a fer d'aquest portal un lloc cada vegada més accessible. Si us plau, si trobeu cap error o voleu fer-nos cap suggeriment sobre l'accessibilitat i/o estàndards utilitzats en aquest lloc, ens ho podeu comunicar a través del nostre formulari de contacte.

Nota: Aquesta declaració de conformitat recull les pàgines que es troben sota el domini https://sede.mjusticia.gob.es, excloent les pàgines a les que ens porten els enllaços externs i els continguts que són incrustats en aquest portal però provenen d'altres servidors.

Data última revisió d'accessibilitat: 18 d'Abril de 2016